Home › Trend › Producten

Mijn fysiotherapeut raadde me dit aan en het verhielp mijn ischiaspijn! Ik wou alleen dat ik dit eerder geweten had..

Met 5600+ 5 sterren beoordelingen en fysiotherapeuten die er dol op zijn, waarom zou je het niet zelf proberen?

01/02/2023, Door Jay Mitchell

In dit artikel leer je waarom ischiaspijn onmogelijk te verhelpen lijkt en wat de echte oplossing is (hint: zelfs de meeste fysiotherapeuten weten dit niet!).

Opmerking: Na het lezen zul je nooit meer last hebben van slopende ischiaspijn!

Ik lijd aan ischias en de opflakkeringen verlammen me vanaf mijn middel. Ik kan niets optillen dat meer dan 15 kilo weegt zonder pijnscheuten te voelen in de achterkant van mijn heup, dij, kuit en voet. Mijn arts raadde me aan om pijnstillers zonder recept, fysiotherapie en allerlei andere behandelingen te proberen. Geen van alle hielp en ik kreeg te horen dat een operatie de enige oplossing zou zijn...

Het was super frustrerend en beangstigend dat ik mijn dagelijkse taken niet kon uitvoeren en dat ik alleen maar kon zitten en kijken terwijl mijn familie en vrienden plezier maakten in het weekend. Ik maakte me grote zorgen over hoe mijn toekomst eruit zou zien als mijn ischiaspijn niet zou verbeteren.

Maar ik wilde niet blijven zitten en niets doen. Ik wist dat ik het probleem moest oplossen, anders zou mijn leven verschrikkelijk zijn en zou ik niemand anders dan mezelf de schuld kunnen geven. Dus besteedde ik elke dag uren aan onderzoek. Op zoek naar een manier om van mijn ischiaspijn af te komen.

Toen stuitte ik op een fysiotherapeut waardoor alles veranderde

Ik wist dat mijn heupzenuw ontstoken was en dat de oorzaak hiervan opgelost moest worden om de pijn te laten verdwijnen. Echter had ik geen idee waarom het maar niet beter leek te worden, wat ik ook probeerde. Zelfs nadat ik mijn onderrug en been een eeuwigheid had laten rusten, was de pijn er nog steeds.

Maar deze fysiotherapeut legde uit dat de reden waarom mijn ischiaspijn maar niet wilde verdwijnen, was dat mijn ontstoken heupzenuw niet echt genas. Hij raakte steeds opnieuw vernauwd, wat een brandende, kloppende of stekende pijn veroorzaakte die uitstraalde van de onderrug naar de heup, het been en de tenen. Ik besefte het eerst niet, maar het was volkomen logisch.

De oplossing lag hier voor de hand. Mijn onderrug, heup en bil zouden gestabiliseerd moeten worden om de druk op mijn heupzenuw te verlichten en de voortdurende nieuwe blessures te voorkomen, zodat mijn heupzenuw eindelijk zou kunnen herstellen.

Waarom had geen van mijn vorige artsen of fysiotherapeuten me dit verteld? Ik was woedend, maar ook zeer hoopvol...

De fysiotherapeut raadde toen een product aan genaamd de OrthoHip™ Heupbrace van Health Lab.

Omdat alles wat mijn fysiotherapeut me tot nu toe had verteld zo logisch klonk en me al meer had geholpen dan wat dan ook, besloot ik het te proberen.

In het begin was ik sceptisch. Ik zag niet in hoe een heupbrace mij van mijn ischiaspijn af kon helpen. Maar nadat ik deze OrthoHip™ Heupbrace 10 minuten had gedragen, leek de pijn die langs de achterkant van mijn heup, dijbeen, kuit en voet naar beneden schoot, te zijn verdwenen! Mijn ischiaspijn was binnen de eerste paar dagen voor 80% verdwenen. Nadat ik hem een paar weken had gebruikt, kon ik mijn dag zonder pijn doorkomen.

Ik voelde me zo opgelucht dat ik niet geopereerd hoefde te worden en dat ik weer een normaal leven kon leiden.

Nieuwsgierig naar hoe het precies werkte, ging ik terug naar mijn fysiotherapeut om het te vragen. Hij vertelde het volgende:

"De OrthoHip™ Heupbrace maakt gebruik van gepatenteerde Neo-Compression Stabilizing Technology om de heup, lies en dij te ondersteunen en de piriformis spier en het SI-gewricht te stabiliseren die pijnlijke druk uitoefenen op de heupzenuw. Het apparaat verhoogt ook de bloedcirculatie om zwelling te verminderen, genezing te bevorderen en nieuw letsel te voorkomen."

Toen ik zag hoe goed mijn onderrug, heup, kuit en voet aanvoelden, wist ik dat Health Lab echt iets goed deed.

Als je last hebt van ischiaspijn, dan heb je de OrthoHip™ heupbrace van Health Lab nodig.

Het maakt niet uit of uw ischiaspijn wordt veroorzaakt door een hernia, wervelkanaalvernauwing, piriformissyndroom, sacroillitis of beknelde zenuw, de helpt u van de pijn af en versnelt het herstel.

Het maakt niet uit wat voor soort ischiaspijn je ervaart, de hoofdoorzaak is ontsteking door de druk die wordt uitgeoefend op de ischiaszenuw. Het verlichten van die druk en het voorkomen van voortdurende herbeschadiging is essentieel voor het herstel van de ischiaszenuw.

Geloof me, ik heb het allemaal meegemaakt en ik ben bang dat als deze ene fysiotherapeut me hier niet over had verteld, ik nu nog steeds last zou hebben van ischiaspijn.

Het is zelf nog enger om te beseffen dat door voortdurende druk op de ischiaszenuw, deze een steeds grotere kans loopt om nooit meer volledig te kunnen functioneren. Dit kan leiden tot permanente pijn en verlies van bewegingsvrijheid.

Blijf niet zitten hopen dat de ischiaspijn weggaat. En vertrouw niet op pijnstillers of massages die de pijn maar tijdelijk wegnemen. Je moet de druk op je ischiaszenuw verlichten om hem de kans te geven te herstellen!

Klik hier om de OrthoHip™ Heupbrace vandaag nog aan te schaffen en van ischiaspijn af te komen

De OrthoHip™ Heupbrace werkte zo goed dat ik zelfs een tweede heb gekocht om alleen in bed te gebruiken!

Ik heb voor de nacht een aparte OrthoHip Heupbrace, omdat ik niet wilde dat het smerige vuil en zweet dat zich overdag op de brace ophoopt, op mijn lakens terecht zou komen. Ik zweet juist weer meer overdag, omdat ik weer kan sporten en mijn gewone leven heb opgepakt.

Op het moment dat ik bestelde, had Health Lab een speciale aanbieding wanneer je meerdere braces tegelijk besteld. Ze beseffen dat hun klanten graag afwisselen voor de hygiëne.

Kijk wanneer je je bestelling plaatst of je nog steeds 2 of zelfs 3 OrthoHip™ Heupbraces kunt krijgen tegen een gereduceerd tarief. Ik raad je ten zeerste aan om er minstens 2 te kopen. Hygiëne is geen grapje!

Als je weer boodschappen doet en allerlei fysieke activiteiten onderneemt, zul je blij zijn dat je er een paar hebt om tussen te wisselen.

Wat maakt de OrthoHip™ Heupbrace beter dan andere heupbraces?

Is de OrthoHip™ Heupbrace beter dan een massage, fysiotherapie of medicatie?

Hoewel al deze dingen een beetje helpen, pakken ze niet echt het kernprobleem aan, namelijk dat de heupzenuw vernauwd en ontstoken is en niet kan herstellen door de voortdurende omhullende druk.

Bovendien kun je, in tegenstelling tot een massage of fysiotherapiesessie, de OrthoHip™ Heupbrace gebruiken waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft geen €100 per uur te betalen om een chiropractor of fysiotherapeut te raadplegen.

Constant medicijnen in mijn lichaam stoppen zodat ik de pijn niet zou voelen was voor mij ook geen optie. Ik wilde iets dat de pijn echt wegnam in plaats van het te verdoezelen met pijnstillers.

Uiteindelijk bieden medicijnen, massages, oefeningen en fysiotherapie slechts tijdelijke verlichting voor maximaal een paar uur. Om langdurige verlichting van ischiaspijn te krijgen, moet je de oorzaak van het probleem aanpakken. Om dat te doen, moet je de druk op de ischiaszenuw dag en nacht verlichten.

Als je onmiddellijke verlichting van ischiaspijn wilt, maar ook constante druk op de ischiaszenuw wilt voorkomen en de gezondheid van de ischias op de lange termijn wilt bevorderen, moet je de OrthoHip™ Heupbrace van Health Lab aanschaffen.

Probeer het risicovrij 60 dagen lang krijg je geld terug bij tegenvallend resultaat
Alleen de eerste 200 klanten ontvangen 55% korting)

Dit is wat tevreden OrthoHip™ Heupbrace klanten zeggen:

Sophie K.  Geverifieerde | Beoordeling: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Geweldig product! Gebruiksvriendelijk en werkt erg goed 🤩

Ik ben dol op de OrthoHip™ Heupbrace. Mijn onderrug, heup, dij, kuit en voet voelen nu zoveel beter aan. Voor het eerst kon ik de hele nacht doorslapen nadat ik 6 maanden lang pijn had en om de 4 uur wakker werd. Geweldig. Ik ben er echt verliefd op!

Johannes B.  Geverifieerde | Beoordeling: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dit werkt echt!

Ik leef al een paar maanden met ischias en een vriend raadde me dit product aan. De resultaten waren onmiddellijk en verbluffend. Ik realiseerde me niet hoeveel lage pijn ik had totdat ik dit omdeed. 99% van de pijn en het ongemak verdwenen onmiddellijk. De effecten waren zelfs zo dramatisch dat het leek alsof ik medicijnen nam, maar dan zonder bijwerkingen.

Deze brace is comfortabel, gemakkelijk aan te trekken en past perfect. (Ik ben rond de 1,80 m met een gemiddeld postuur) Ik ga zeker nog een bestellen, zodat ik altijd een nieuwe brace bij de hand heb.

Emma G.  Geverifieerde | Beoordeling: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pijn door oude heupblessure - ongelooflijke verbetering

Mijn man, een timmerman, lijdt al 20 jaar aan ischiaspijn. Hij leeft in een constante staat van pijn, wat betekent dat ik vaak geen goede nachtrust krijg (en hij ook niet). Sinds een week draagt hij dagelijks deze heupbrace. Het ondersteunt zijn heup, dijbeen en onderrug waardoor hij de hele dag met minder pijn kan werken; hij heeft ermee geslapen, wat hem verlichting gaf om te kunnen slapen. Hij zei echt dat dit een van de beste dingen was die hij ooit heeft gekocht.

Het is duidelijk waarom de OrthoHip™ Heupbrace een must-have is voor het omgaan met ischiaspijn.

Als je last hebt van ischiaspijn en een echte oplossing wilt, is de OrthoHip Heupbrace van Health Lab het proberen waard.

De gepatenteerde OrthoHip™ Heupbrace is niet verkrijgbaar in de winkel en is alleen online te vinden via de link op deze pagina.

Nu je weet hoe je eindelijk van je ischiaspijn af kunt komen, hoef je alleen nog maar dit te doen:

  • Geniet binnen enkele minuten van verlichting van ischiaspijn

  • Dagelijks gebruiken voor langdurige verlichting en bevordering van genezing

Als je deze link gebruikt, krijg je ook toegang tot een tijdelijke korting van 55% (bespaar meer dan €60).

De OrthoHip™ Heupbrace wordt normaal verkocht voor €110, maar vandaag met jouw 55% korting krijg je hem voor €49.

Dat is een ENORME totale besparing van meer dan €60 door gebruik te maken van deze tijdelijke Black Friday Actie.

Blijf niet dubben en wacht niet te lang, want de tijd tikt...

Als je geen actie onderneemt, zal je ischiaspijn niet als bij toverslag verdwijnen. De heup zal steeds verder vernauwd en ontstoken raken door de voortdurende druk die erop wordt uitgeoefend. Om goed te herstellen moet de druk worden weggenomen met behulp van de OrthoHip™ Heupbrace!

Neem maar van mij aan dat ik jaren aan ischiaspijn heb geleden voordat ik dit eindelijk vond. En de resultaten zijn ongelooflijk.

Voorkom dat de ontstekingen erger worden en uiteindelijk resulteren in permanente pijn en verminderde mobiliteit.

Duizenden mensen grijpen al naar de OrthoHip™ Heupbrace voor zichzelf. In de afgelopen 6 maanden is Health Lab al meer dan 5 keer uitverkocht geweest.

Als je echt van ischiaspijn af wilt en je normale leven weer wilt oppakken, koop het dan voordat het uitverkocht is.

Health Lab neemt zelfs alle risico's weg met hun '60 dagen heuppijn verlichten of je geld terug'-garantie.

Dat betekent dat als je binnen 60 dagen geen significante verlichting van ischiaspijn krijgt, je je geld terug kunt vragen.

Zelfs als je na 60 dagen nog steeds niet tevreden bent met deOrthoHip™ Heupbrace, kun je het product terugsturen en krijg je je geld terug. Dat betekent dat er absoluut geen risico is.

Er is dus geen enkele reden om het niet te proberen!

Klik op de gele knop hieronder om te profiteren van deze beperkte aanbieding...

LET OP: Deze korting is alleen voor lezers en kan ALLEEN vandaag via deze pagina worden verkregen. Deze aanbieding is nergens anders verkrijgbaar. Vanwege de beperkte voorraad is deze aanbieding alleen beschikbaar voor de eerste 200 klanten.

BEPERKTE BLACK-FRIDAY-ACTIE: Als u nu bestelt, krijgt je 55% KORTING op deOrthoHip™ Heupbrace. Alleen hier verkrijgbaar. Alleen tot de eerste 200 klanten.

Probeer het risicovrij 60 dagen lang en vind het leuk of je geld terug
Ontvang 55% korting voor een beperkte tijd (alleen de eerste 200 klanten)