Best Anti-Cellulite Devices in 2023

We hebben de afgelopen 6 maanden de best verkopende anti-cellulitis apparaten in het Verenigd Koninkrijk getest

In dit artikel deel ik het ‘experiment’ dat we in mijn instituut hebben uitgevoerd met de hulp van een van mijn collega's, voedingsdeskundige Pierre Fabrien, om het beste advies te geven voor het bestrijden van cellulitis.

We hebben genoeg van oplichtingspraktijken door influencers

"Het is nu genoeg geweest!” We zijn het zat dat vrouwen zichzelf pijn doen door blindelings het advies op te volgen van deze beroemde 'influencers' die niet eens weten waar ze het over hebben!

In mijn praktijk heb ik patiënten zien komen en gaan met blauwe plekken, roodheid en irritatie. Allemaal door deze ineffectieve en gevaarlijke anti-cellulitisapparaten die worden gepromoot door reality-tv-beroemdheden.

Daarom heb ik besloten het heft in eigen handen te nemen en een test van 6 maanden uit te voeren met vrouwen in mijn praktijk. We hebben er genoeg van opgelicht te worden door mensen die alleen aan hun eigen winst denken.

 

We onderzochten de beste apparaten op de markt die cellulitis permanent laten verdwijnen en geschikt zijn voor thuisgebruik.

Wat is het beste apparaat?

In de afgelopen 6 maanden hebben we 24 anti-cellulitisapparaten getest, waaronder anti-cellulitiszuignappen, radiogolven, ultrasoon geluid en cryotherapie. We hebben de top vijf gerangschikt op basis van de volgende criteria:

Resultaten:

We evalueerden hoe lang het duurde voordat cellulitis minder zichtbaar werd. We streefden hierbij naar zichtbare resultaten na een maand wekelijks gebruik. Sommige apparaten bleken zeer effectief en gaven ons een blijvend stevige en gladde huid..

Kosten:

Als je kiest voor de salonbehandeling, kost het je tot €120 per sessie (er zijn tussen de 6 en 8 sessies zijn nodig voor een cellulitisbehandeling). We hebben uitstekende resultaten behaald met apparaten die minder dan €120 kosten.

De beste resultaten werden behaald met een apparaat dat slechts €90 kostte*.

Veilig thuisgebruik:

Het is belangrijk om een apparaat te kiezen dat ergonomisch is en gemakkelijk thuis te gebruiken. Het apparaat mag geen bijwerkingen geven op de huid of ongewenste effecten zoals roodheid en blauwe plekken. Sommige apparaten gebruiken technologieën zoals radiogolven of ultrasoon geluid die bij verkeerd gebruik brandwonden kunnen veroorzaken.

 

Waarom kiezen schoonheidsspecialisten voor Lanera als de beste keuze om cellulitis te bestrijden? €99,95

Verreweg iedereen heeft de beste resultaten gehad met het Lanera-apparaat (bekend om zijn massagetoestellen voor instituten, is zijn apparaat voor thuisgebruik ook perfect om cellulitis te bestrijden).

Het apparaat, favoriet bij klanten sinds de oprichting van het merk, heeft instelbare vermogensniveaus. Het maakt zichtbare resultaten mogelijk in slechts 1 maand door het apparaat 3 keer per week te gebruiken. Volgens onze ervaringen en die van onze klanten is het na ongeveer 4 weken van regelmatig gebruik effectief in het verwijderen van cellulitis.

Werkt op alle huidtypes.

Kosten: €145,90 tegen standaardprijs.

Door de ergonomische greep is de Lanera zeer gemakkelijk en snel in gebruik.

Doordat hij over de huid glijdt, zijn de sessies niet pijnlijk en laten ze geen sporen na.

We hadden slechts 1 maand nodig om meer dan bevredigende resultaten te boeken.

De mening van de voedingsdeskundige* : Het is normaal dat vrouwen die de Lanera hebben gebruikt, betere resultaten hebben gehad, omdat het apparaat een technologie gebruikt die de huid en de onderste lagen laat vibreren, wat zorgt voor een langdurige afname van het vetpercentage in de doelgebieden. Het apparaat werkt in op de hoofdoorzaak van cellulitis door de vetweefsels aan te vallen die zijn opgeslagen in de hypodermis. Er is een goede kans dat als je het op de juiste manier gebruikt, je naast het bestrijden van cellulitis ook kilo's kunt verliezen."

👉 Bezoek de site

https://lanera.nl/

#2 Silhouette Sculpting anti-cellulitisapparaat - €159,99

Geschikt voor met name mensen met weinig cellulitis en veel sporten. Het "Silhouette Sculpting" anti-cellulitisapparaat kan minder geschikt zijn voor mensen met veel lichaamsvet. Voor degenen die het "Silhouette Sculpting anti-cellulitis apparaat" gebruikten, duurde het ongeveer 3 maanden (tussen 5 en 6 keer per week) om bevredigende resultaten te bereiken. Geef niet op! De sleutel tot dit apparaat is doorzettingsvermogen.

- Net als bij de elektrische Anti-Cellulite Cups duurt het ongeveer 12 tot 14 weken voordat je bevredigende resultaten hebt en cellulitis bijna onzichtbaar is.

- Minder geschikt voor vrouwen met een beetje overgewicht.

- Gemakkelijk te gebruiken

- Effectief als je doorzet

BEZOEK DE WEBSITE

#3 Elektrische Anti-Cellulite Cupping - €190,90

Met de elektrische Anti-Cellulite Cups duurt het ongeveer 10 tot 14 weken om cellulitis te te laten verdwijnen in combinatie met een drastisch dieet. Het is ontworpen om de pulserende en rollende werking te reproduceren door aan de huid te zuigen. 

Uitstekend geschikt voor recente cellulitis op de achterkant van de dijen, maar moeilijk voor vettige gebieden zoals de oksels of de buik (zeer pijnlijk). Volledig resultaat na 14 weken.

- Effectief in het verwijderen van cellulitis, maar zeer pijnlijk.

- Niet voor alle huidtypes geschikt, laat blauwe plekken achter als je een soepele, "kwetsbare" huid hebt (2 weken) en laat rode vlekken achter bij mensen die niet gewend zijn aan het pulseren en rollen.

- Goede grip

BEZOEK DE WEBSITE

#4 Silhouette anti-cellulitis afslankapparaat -  €299

Net als de Lanera is dit apparaat in staat om cellulitis te laten verdwijnen na ongeveer 1 maand gebruik. Het formaat en gebruiksgemak van het apparaat wordt gewaardeerd. We hebben echter gemerkt dat als je stopt met het gebruik, de cellulitis weer terugkomt. Dat is erg jammer gezien de prijs van het apparaat. 

- Het is praktisch, gemakkelijk te gebruiken en kan elk gebied behandelen.

- Een uitstekende keuze om snel van cellulitis af te komen.

- €299 (standaardprijs)

- Net als de Lanera laat het "Silhouette anti-cellulitis afslankapparaat" cellulitis in slechts 1 maand verdwijnen door het apparaat 5 minuten per dag te gebruiken.

BEZOEK DE WEBSITE

#5 Anti-cellulitis massageapparaat €834,90

Dit apparaat is ontworpen voor professionals en schoonheidssalons. We hebben het ook in de top 5 gezet omdat we het ook hebben geprobeerd tijdens de test en we zeer goede resultaten hadden in slechts 2 maanden gebruik. Het is geschikt voor alle huidtypes.

- 3 verwisselbare koppen. 

- Vergt enige gewenning.

- Het apparaat is erg zwaar en neemt veel ruimte in beslag. 

- Geschikt voor gebruik in schoonheidssalons.

- Kan in het begin ingewikkeld lijken door de vele programma mogelijkheden

BEZOEK DE WEBSITE

Waardevolle aanvulling op een elektronisch apparaat

Nadat we zagen dat het anti-cellulitis massagetoestel het internet veroverde, besloten we het op onze redactie te testen. We waren benieuwd of dit apparaat echt het geld waard was en of het cellulitis echt kon verminderen. 

In onze zoektocht besloten we het apparaat te combineren met het gebruik van een plantaardige olie. Een maand lang gebruikten we het apparaat drie keer per week en lieten we het over onze dijen glijden. De resultaten waren bemoedigend: de huid leek iets steviger, maar de cellulitis was nog steeds zichtbaar.

Vastbesloten om betere resultaten te krijgen, besloten we het over een andere boeg te gooien. Deze keer combineerden we de anti-cellulitis massager met het gebruik van Lanera. En toen veranderde alles. 

Na een maand regelmatig gebruik merkten we een duidelijk verschil. De cellulitis was aanzienlijk verminderd en de huid was zichtbaar gladder en strakker.

Als je een anti-cellulitis massager wilt kopen, raden we je ten zeerste aan om deze in combinatie met een ander apparaat te gebruiken om de resultaten te maximaliseren.


ONTDEK HET ANTI-CELLULITIS MASSAGEAPPARAAT

 

Door een apparaat uit deze klasse te gebruiken, kies je voor een investering in een apparaat van professionele kwaliteit wat vergelijkbaar is met de apparatuur die in schoonheidssalons wordt gebruikt. Je hebt echter niet de hoge kosten van de sessies die kunnen variëren tussen €50 en €80. 

We willen iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan deze tests. Dankzij jullie feedback en ervaringen kunnen we onze lezers het best mogelijke advies geven bij de aankoop van hun toekomstige apparatuur...

 

Terug naar blog